Spuiter

40 uren

Vast dienstverband

Hoogeveen

Functieomschrijving

In deze rol voer je allerlei werkzaamheden uit in onze spuiterij. Je doet de voor- en nabehandeling van de te spuiten componenten. Verder beoordeel je de kwaliteit van de aangebrachte lagen door testen en metingen uit te voeren.

Je bent verantwoordelijk voor:

 Voorbehandelen van composiet en lichtmetalen producten; schuren, ontvetten, plamuren, maskeren en gritblasten

 Nabehandelen van te spuiten componenten; demaskeren, meten en touch up;

 mengen van verf conform werkvoorschrift en meten van viscositeit;

 Met behulp van een handspuitpistool aanbrengen van primer en meerdere aflaklagen volgens de van toepassing zijnde bewerkingsvoorschriften;

 Beoordelen van verfsysteem door middel van verfhechtingstesten, laagdikte, glansgraad en weerstandsmetingen;

 Administratieve afhandeling;

 Bereid zijn tot het volgen van interne cursussen, om zodoende gemachtigd te worden voor de vrijgave van het werk;

 Bereid zijn tot het uitvoeren van alle in de spuiterij voorkomende werkzaamheden (nb. het spacer plakken valt er ook onder).

Wat voor type ben je?

Je hebt affiniteit met techniek en hebt twee rechterhanden. Je bent het gewend om met je handen te werken en wil een echte vakman/vrouw worden in deze functie. Daarnaast ben je fysiek sterk aangezien je (bijna) de gehele dag staat en beweegt.

Wat bieden wij jou?

We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris.

Wat verwachten wij van jou?

Om deze functie succesvol uit te voeren beschik je over:Vakdiploma's m.b.t. spuiten / lakverwerken. Verder heb je ruime ervaring als spuiter. Andere belangrijke eigenschappen zijn:

 Kennis van handspuitapparatuur, verfmenginstallaties, straalcabine, droogovens, schuurmiddelen; Kennis van diverse hulpmiddelen zoals ophanghaken, verfdiktemeters etc; Kennis van de procedures, voorschriften (o.m. milieu en veiligheid), technische handboeken, tekening- en kwaliteitssystemen; Kennis van de Engelse taal (vaktechnisch); Ervaring met computers; Je werkt nauwkeurig.

Solliciteer nu

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Verplicht